Eskilstuna Energi och Miljö rekommenderar hushåll att koka vattnet

Prover visar att dricksvattnet i centrala, nordvästra, norra och östra Eskilstuna innehåller förhöjda halter av bakterier. På eem.se kan du se kartor över vilka områden som är drabbade av störningenlänk till annan webbplats.

MENY
Eskilstuna kommun
6 december
kl. 12.00 - 13.00
Scenkonst Sörmland

Lunchkonsert: Finska 4:an

Finska 4:an är musikerna Åsa Karlberg, Anette Kumlin, Torbjörn Grass och Lauri Antila. De tar med sig sina egna personliga tolkningar av musik kopplat till Finland, liksom mötet mellan det finska och det svenska. Det blir en mycket fin musikalisk stund med musik från olika genrer. Och även om Finska 4:an absolut inte ger sig ut för att vara en tangoorkester så visst finns det alltid plats för en skön finsk tango.

Medverkande
Åsa Karlberg - flöjt
Anette Kumlin - oboe
Torbjörn Grass - gitarr
Lauri Antila - kontrabas

Information
Biljettinformation BILJETTER: 120 kronor, inklusive lunchmacka/wrap och mineralvatten. Meddela om du är allergisk mot någon mat, när du bokar biljett. Nytt för hösten 2017 är att vi på grund av hårt biljettryck inte har möjlighet att ta några förbokningar av lunchkonsertsbiljetter. Du köper din biljett direkt via vår biljettkassa, varje tisdag mellan klockan 09.00-12.00 eller via www.scenkonstsormland.se Extern biljettinformation
Evenemangsplats Scenkonst Sörmland

Munktellstaden, John Engellaus Gata 3, Eskilstuna

Arrangör Scenkonst Sörmland 016-105575 Skicka e-post Länk till arrangör