Kokningsrekommendationen av vattnet i Eskilstuna upphör

De senaste provsvaren från Eskilstuna Energi och Miljö visar att dricksvattenkvaliteten nu är återställd, så det går bra att dricka och använda vattnet som vanligt. Läs mer på eem.se/kokavattenlänk till annan webbplats.

MENY
Eskilstuna kommun
15 november
kl. 19.00 - 20.00
Eskilstuna Teater

Beauty and the Beast

En dansföreställning i format av en rockkonsert. En hyllning till rock´n roll, frihet, dans, kärlek, lust och rädsla. Glöm minimalism och allt du trodde att du visste om god smak. Det blir en spektakulär föreställning med rök, vind, episk ljusshow, röstsolon och hög energinivå!

Du vill luta dig fram och sedan tillbaka i din stol. Du känner dig trygg nu men vet att du är med om något farligt. Det är en plats där skönhet möter odjur i en värld där allt är möjligt. Kom som du är och låt INGEN påstå något annat!

Förhandspress: "Feministisk rock´n roll med enorm energi."..."...ett explicit queert och normbrytande koncept där kvinnor gör saker på scenen som brukar vara förbehållet män". /Svenska Dagbladet

Medverkande: Halla Ólafsdóttir, Amanda Apetrea, Lisen Rosell plus ett förband.

Koreografi: Halla Ólafsdóttir, Amanda Apetrea featuring Lisen Rosell

Ljus/setdesign: Chrisander Brun

Producent: Riksteatern

Längd: 1 timme

Information
Biljettinformation Biljetter: Tickster.com Parkett: 280:- / Balkong 250:- / Studerande 95:- + förköp. Med Scenpass 40:- rabatt. Extern biljettinformation
Evenemangsplats Eskilstuna Teater

J A Selanders gata 5, Eskilstuna

Arrangör Eskilstuna Riksteaterförening 016-12 47 15 Skicka e-post Länk till arrangör