MENY
Eskilstuna kommun
16 december - 17 december
kl. 20.00 - 01.00
Lokomotivet

Avskedsfesten – en hyllning till Kent

SAKNAR DU KENT? Välkommen till Eskilstuna för att ta ett sista vackert farväl tillsammans med likasinnade själar. Tillsammans med bland andra Fredrik Strage som dj och Carolina Wallin Pérez + band.

NÄR: Lördag 16 december 2017 kl. 20 – 01.
VAD: Avskedsfesten – en sista hommage.
HUR: Vi hyllar Kent, ett år efter deras sista konsert, med liveframträdanden, dj, dansgolv, lounge, bar och överraskningar.
VAR: Lokomotivet, Eskilstuna.

MUSIK: Fredrik Strage är kvällens dj. Det är oklart ifall det finns NÅGON person som kan mer om MUSIK – och Kent – än allas vår FREDRIK STRAGE.

Vi är mycket stolta över att presentera Carolina Wallin Pérez och hennes band inför festen. Som bekant körade hon Kent under Avskedsturnén och har tidigare släppt en skiva med låtar där hon tolkar Kent.

Carolina + band har inte turnerat sedan 2012 men samlas till Avskedsfesten för en exklusiv Kentspelning som inget Kentfan bör missa!

– Ska bli jättekul att dra ihop bandet igen och spela våra versioner av Kents grymma låtar. Var några år sen sist, blir fint att få göra det i Eskilstuna dessutom. Ser fram emot en grym kväll med mycket kärlek! Säger Carolina Wallin Pérez.

LÅNGVÄGA GÄST? Lokomotivet ligger en promenad från Eskilstuna C tågstation (eller cirka 8 minuter taxiresa).

ERBJUDANDE! Du får upp till 20% rabatt vid bokning av hotellrum på Elite Stadshotellet Eskilstuna 16 december. Gäller i mån av plats. Ange kod PROESKIL7028 (Vid frågor om hotellbokning maila info.eskilstuna[@]elite.se)

PLÅTAR TILL HIMLEN: 250 kr/st + serviceavgift. Endast förköp. MAX 500 biljetter säljes. Åldersgräns 18 år.

KLÄDKOD: Vilken färg har själen?

DETALJER? Följ oss på FB @avskedsfesten och IG @viarforalltid så är du SÄKER på att inte missa ett jota. Eller köp en biljett så är du SÄKER DE LUXE på att du inte missar nåt.

#avskedsfesten #viärföralltid

* Kent är inte medverkande eller på plats för att uppträda.

Information
Biljettinformation PLÅTAR TILL HIMLEN: 250 kr/st + serviceavgift. Endast förköp. MAX 500 biljetter säljes. Åldersgräns 18 år. Extern biljettinformation
Evenemangsplats Lokomotivet

Munktellstaden, Verkstadsgatan 8, Eskilstuna

Arrangör Marie och Elin Länk till arrangör