Driftsinfo

Hamngatan utanför högskolan byggs om

1 september 2020 - Beräknat slutdatum 31 januari 2022

Arbetet pågår för att färdigställa det sista delarna på platsen utanför högskolan, det beräknas vara klart i januari. Gång- och cykelbanan är öppen. Följ skyltning på plats!

Ytan utanför högskolan och den befintliga parkeringen på andra sidan vägen ska nu byggas om. Det ska bli en å-nära mötesplats i anslutning till nya campus. Där välkomnar vi studenter, invånare och besökare.

Den nya platsen ersätter den befintliga parkeringsytan framför högskolan. Arbetet sker i etapper där vissa etapper har stor inverkan på trafiken. Vi uppdaterar informationen här på sidan efterhand. Följ skyltning på plats.

Läs mer om hur platsen kommer se ut och vanliga frågor och svar om projektet hittar du här

Uppdaterad: 22 december 2021