DigidelCenter - digital delaktighet

Till DigidelCenter Eskilstuna, med en disk på stadsbiblioteket, kan du komma med dina frågor. Därutöver besöker DigidelCenter andra verksamheter samt ordnar föreläsningar och prova på-aktiviteter både på stadsbiblioteket och andra platser.

Det kan vara stressande och ibland krångligt att använda e-tjänster och andra digitala verktyg. På DigidelCenter Eskilstuna kan du få tips och rådgivning när det gäller vardagliga it-bekymmer som rör datorer, surfplattor och mobiltelefoner.

Öppettider för bemannad rådgivning på stadsbiblioteket är måndag-torsdag 10.00-12.00.

Du kanske även vill lära dig mer om appar och e-tjänster eller prova på välfärdsteknik? DigidelCenter Eskilstuna ordnar föreläsningar och prova på-aktiviteter, där fokus är att lära sig mer om hur vi kan använda teknik på ett både roligt och nyttigt sätt.

DigidelCenter Eskilstuna ska vara ett centrum för kreativitet och lärande för hela kommunen. Målet är att alla ska kunna ta del av samhällets digitala utveckling. DigidelCenter Eskilstuna drivs av Eskilstuna kommun och här arbetar kunnig personal från kultur- och fritidsförvaltningen och vård- och omsorgsförvaltningen.

All verksamhet inom DigidelCenter Eskilstuna är gratis.

DigidelCenter Eskilstuna

Telefon:

Öppettider

Bemannad rådgivning måndag-torsdag 10.00-12.00.

Uppdaterad: 18 januari 2024