MENY
Eskilstuna kommun

Handbollsbussen -
ett roligt och smart resval

Exempelbild

Guif har flyttat in nya STIGA Sports arena och för att underlätta för dig som handbollssupporter erbjuder vi från säsongen 2017/2018 specialinsatta handbollsbussar till och från matcherna.

För tidtabeller och mer detaljerad information se sormlandstrafiken.se/handbollsbussenlänk till annan webbplats.

Handbollsbussarna hämtar upp handbollssupportrarna ute i bostadsområdena och i centrum.  På ett bekvämt och smidigt sätt kör bussarna dig sedan till arenan samtidigt som du får en chans att ladda upp tillsammans med andra Guifsupportrar på vägen till matchen. När matchen är slut står bussarna där direkt utanför arenan och väntar på att köra hem dig igen. Låter som ett smart val, va?

Är du dessutom säsongskortsinnehavare till Guifs hemmamatcher? Då bjuder vi på resan under hela 2017!  Säsongskortinnehavare scannar bara sitt säsongskort på bussen med hjälp av den den befintliga streckkoden - sedan är det bara att åka med. Säsongskortet gäller dessutom som biljett på övriga linjer de dagar Guif har hemmamatcher.

Övriga resenärer betalar som vanligt via sitt gröna resekort från Sörmlandstrafiken eller med ett kontokort. I dessa fall gäller ordinarie priset 24 kronor för en enkelbiljett.

Utöver de extrainsatta handbollsbussarna går det så klart alldeles utmärkt att ta ordinarie linje 6 till Munktellstaden till matcherna. Den tidtabellen hittar du här!länk till annan webbplats

Hållplatser/målpunkter:

Skogstorp via bland annat Borsökna och Lagersberg.
Viptorp via bland annat Odlaren och Hagnesta Hill.
Hällbybrunn via bland annat Flacksta och Brottsta

Projekt "Hållbart resande för bad och arena i Munktellstaden"

Handbollsbussarna är en del av projektet "Hållbart resande för bad och arena i Munktellstaden. Projeketet fokuserar på att genom kampanjer bidra till att skapa hållbara resmönster för de resor som görs till badhus och arena i Munktellstaden. Projektet pågår under 2015-2018.

Linjesträckning för handbollsbussen. Klicka på bilden för att se den i större format.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Projekt- och GIS-avdelningen

Projektering och utbyggnad av gator och parker

Besöksadress

Alva Myrdals gata 5

Postadress

631 86 Eskilstuna

Olov Åslund
Projektsamordnare