MENY
Eskilstuna kommun

Informationsträff 6 och 8 mars

Yrken

Är du intresserad av att bli brandman, deltidsbrandman eller brandingenjör? Välkommen på informationsträff där du får veta om räddningstjänstens olika yrken och hur du kan utbilda dig.

Våren 2018 bjuder vi in till informationsträff tisdag 6 mars och torsdag 8 mars, 18.30-21.00. Adress: Sundbyvägen 2, Eskilstuna. 

Är du intresserad av att delta? Anmäl dig senast 28 februari till emelie.alfredsson@eskilstuna.se

Varje vår och höst bjuder räddningstjänsten in till informationsträffar på brandstationen i Eskilstuna. Träffarna riktar sig till de som är intresserade av att arbeta hos oss. Du får träffa brandmän som berättar om räddningstjänstens olika yrken.

Fokus ligger på brandmansyrket, men du får också information om hur det är att arbeta som brandingenjör samt vilka karriärvägar inom räddningstjänsten det finns för en brandman, till exempel styrkeledare och brandmästare.

Träffarna planeras in några veckor innan sista ansökningsdatum till högskola, universitet och utbildningen Skydd mot olyckor (SMO).  Vanligtvis erbjuder vi två träffar under samma vecka och tar emot max 20 deltagare per tillfälle.

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Tack för ditt svar!

Du har nu hjälpt oss att förbättra eskilstuna.se.

Kontakt

Räddningstjänsten
Öppettider

Måndag-fredag 8.00-16.00

Kontakt

016-710 74 00
Skicka e-post
016-14 50 45