Rekarnegymnasiet

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

 

   

Vi är kända

för den goda stämningen och arbetsmiljön. I våra korridorer och mötesplatser stöter du på alla stilar och här är det okej att vara sig själv. Skolan är också Eskilstunas största skola med 1400 elever. Varje program har sin egen del av skolan med egna studiemiljöer. Vi kallar det den lilla skolan i den stora.

Här lever Rekarneandan

Den breda blandningen av program, både yrkes- och högskoleförberedande, formar Rekarnegymnasiet till en skola som andas kreativitet, glädje och gemenskap.

Vi är

också glada över vårt engagerade elevråd som verkligen för våra elevers talan och som har stort inflytande på vår skola.

Framgången

kallar vi den stora cafeteria och mötesplats som utgör kärnan på Rekarnegymnasiet. Hit bär alla vägar och här möts elever och personal från skolans bredd av yrkes- och högskoleförberedande program. Här är det okej att synas och ses och här hälsar alla på varandra - det är vad vi kallar Rekarneandan.

"Rekarnegymnasiet är en kreativ mötesplats. Hit kommer elever med glädje för att skaffa sig kunskap och beredskap för ett livslångt lärande." (Rekarnegymnasiets verksamhetside´)

Skolan

ligger naturskönt vid Kronskogens naturområde knappt en kilometer utanför Eskilstuna centrum. 

Förälder/elev/anhörig

Nedan kan du komma till inloggning som gäller information i dina kurser/ditt barns kurser (its learning), frånvaro/närvaro (skola 24), schema (webviewer) och vår info-TV där du ser dagens aktuella information.  

itsLearning Skola24
Info-TV

Problem med e-post

Just nu är det problem att ta emot och skicka e-post via hotmail, msn och outlook webapp. Det innebär att behöver ni kommunicera med vår...
Läs mer