Skolrestaurangen

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

MATSEDEL
Finns även som app. Sök på "Skolmaten"

Kökschef är Annika Axelsson

Frukost
Det är olika vad vi äter till frukost, många vill gärna ha något man känner igen, vi har  valt att servera en frukostbuffé som består av Gyllengröt, äppelmos, 3 sorters fil, 2 sorters flingor, mussli, 2 sorters grovt mjukt bröd, hårt bröd, ost, 2-3 sorters köttpålägg, ägg, mjukost, kaviar, grönsaker och frukt.
Lunch
På Lundbyskolan serveras alltid tre rätter till lunch, en huvudrätt, ett alternativ till huvudrätt och ett vegetarsikt alternativ. Till lunch serveras också en stor salladsbuffé, mjölk, vatten, hårt bröd, bordsmargarin till soppdagar serveras alltid nybakat bröd.
Tillagning sker från rena råvaror med stor andel ekologiska livsmedel just nu 68% allt för att främja en god hälsa och en hållbar miljö.Vi tror på att valmöjligheten ökar ätandet, och främjar en god hälsoutveckling för våra elever
Specialkost
Vi tillagar många olika individuella specialkoster och det är därför viktigt att du hör av dig  till oss i köket, 073-950 88 56, när ditt barn är frånvarande (sjukdom eller ledighet). 
Måltider i Eskilstuna kommun
Vi följer de regler och riktlinjer som gäller i Eskilstuna kommun.

När du som förälder är i skolan är du välkommen att följa med till skolrestaurangen där du bland annat kan smaka på vårt populära salladsbord och varmrätter.

Vi som jobbar i skolrestaurangen är Hanna Lödesjö, Annika Axelsson, Annette Edeborg Åsén och Helena Gabrielson.
Öppet tider 6.30 - 16.00 telenr 073 950 88 56Lunbyskolans kökspersonal 2011

 

fefferoni
Fotograf: annika.axelsson

Solrosbröd
Fotograf: annika.axelsson

fläskkarré
Fotograf: annika.axelsson

Bönsallad
Fotograf: annika.axelsson

Fisk
Fotograf: annika.axelsson

Ekologiska rotfrukter
Fotograf: annika.axelsson