Vecka 42

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Hej!

Under veckan har vi arbetat med bokstaven Uu. Vi har läst om ull och ritat ett får med ull.

Vi har arbetat med likhetstecknets betydelse samt addition och subtraktion. Vi har också tränat på uppskattning av antal i samlingen och parvis.
På torsdagen var vi inte i skogen. Vi hade i stället besök av tandsköterskan Anna-Lena som hälsade på oss i klasserna. Barnen fick skölja munnen med jordgubbsflour.
I måndags var vi och tittade på en musikföreställning som heter Solen strålar ned på dig. Det var inga låtar som barnen kände igen men några sjöng med ändå.

I  torsdags gick några barn på elevråd och på tisdagens klassråd fick representanterna berätta vad de har pratat om på elevrådet.


Nästa vecka:
Anna-Lena kommer tillbaka till oss redan nästa vecka på onsdag och torsdag. Därför går vi inte till skogen denna vecka heller. På torsdag är det även matråd.
Vecka 43 är det miljövecka på hela skolan. Alla elever kommer att arbeta med detta tema.
Idrott som vanligt vecka 43. 
 
Information:
Denna vecka har Elin varit istället för Petra i 1C. Petra kommer tillbaka på tisdag.
Vecka 44 är det höstlov från skolan men fritids är öppet för de barn som har fritidsplats. Glöm inte att lämna in lovlappen.
Måndagen den 2/11 kl 8.00-11.00 är det Öppet hus för oss i F-1. Ni är då välkomna att besöka oss i verksamheten.
Vanlig skolfotografering kommer att utebli detta läsår. Vi kommer själva att fotografera klasserna. Du som önskar ett klassfoto får höra av dig till mentorn så får du en kopia för framkallning.

Trevlig helg önskar Sandra, Petra, Elin,Marja-lena, Sarah, Inger, Cibaa och Ewa.