Aktuellt i klassen

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

 Vecka 21

Hej!

Denna vecka har vi i Fk:a arbetat med våra arbetshäften som innehåller matematik och skrivövningar som till exempel: korsord.

I onsdags har Fk:a tillsammans med Fk:b släppt ut alla våra larver som nu blivit vackra fjärilar och vi har även döpt våran fjäril till: ”Amanda” och ritat våra egna fjärilar.

Den här veckan har vi besökt en lekpark på våran utedag. Det var mycket uppskattat av barnen. Vi fick godkänt väder med växlande sol! J

Nästa vecka kommer de nya 6-åringarna på inskolning måndag, tisdag och onsdag. Jenny och Gittan är därför ute på nya uppdrag med dem!
Nästa vecka kommer därför att se annorlunda ut. Fk:a och Fk:b kommer inte att ha tillgång till klassrummet för att de används av de nya sexåringarna.

Nästa vecka kommer Annika + 2 vikarier vara med Fk:a.
På måndag kommer Fk:a att gå till en lekpark med Annika + vikarier. Därför kan ni gärna packa med era barn frukt och dryck samt fika till era barn. Tisdagen kommer barnen att ha inne idrott. På onsdagen hoppas vi på fint väder då barnen ska på en utflykt. Packa gärna med ert barn fika i ryggsäcken samt kläder efter väder.

Vi ber er att kolla igenom ert barns låda och krok i tamburen för att ta med kläder hem som inte används!

På torsdagen åker vi på klassresa och då är ordinarie personal tillbaka. Klassresan bifogar vi mer information om. Vår klassresa går till sagostigen!

Den 4/6 är det avslutning på kvällen. Vi återkommer om tid.

Ha en trevlig och solig helg!

 

Med vänliga hälsningar:

Jenny, Gittan, Annika, Karolina, Ingela, Carina.