Aktuellt i klassen

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Vecka 50

Julbrev 2014
Hej därhemma!
Det var verkligen en fin Luciastund som era barn bjöd på igår. Det är imponerande hur snabbt de lär sig nya sånger. Sedan vill tacka för allt fint beröm ni gav till barnen efteråt.
Den här veckan har vi naturligtvis tränat på luciasånger men vi har också hunnit med att titta och lyssna på det fina julspelet som åk 2 framförde. De var riktiga proffs!!! Vi längtar till julspelet nästa år! Förövrigt den här veckan har vi jobbat färdigt med uppgifter och delområden som vi inte har varit klara med, så nu är vi strax redo för lov.
Lite info:
Åsa, klasslärare i 1B, är fortsatt sjukskriven till terminens slut. Hon har beordrats total röstvila. Åsa hälsar så gott till alla!
På måndag, 15/12, är det ingen idrott eftersom vi är bjudna på skolans stora Luciatåg, kl.10.00.
Fredagen den 19/12 är sista skoldagen innan jullovet. Skoltiden är som vanligt 8.00 – 12.20.  Terminen börjar åter igen tisdagen den 8/1, och vi går enligt schemat.
Här kommer barnens ord om höstterminen:
Vi har haft det bra i klassen på lektioner och raster. Vi har lärt oss många nya saker i mattematik bl.a. talkamraterna, tallinjen, vantar med mönster, geometrika formerna, Glyfer. I Sv svenska arbetsschema, skrivit egna sagor. I No har vi bl.a. lärt oss om gråsuggorna våra nedbrytare, Trädet ”Lönnis”, FN, flaggor och fredsduvor och äpplet. Vi har gjort en egen kalender.
Ätit god mat i vår fina matsal.
Detta är sista veckobrevet för denna termin, så vi vill passa på att tacka er föräldrar för ett gott samarbete. Slutligen vill vi önska er

En God Jul
och
Ett Gott Nytt År!
från
Åsa, Cilla, Labbe, Saadi och Ann-Louise