Veckobrev

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Veckobrev v.22

Nu skriver jag det sista veckobrevet för det här läsåret. Hoppas att det är jag som skriver även nästa läsårs veckobrev till er! Vi kommer maila er föräldrar så fort vi är klara med organisationen för nästa år, det är några frågetecken kvar, ni vet ju att Pauline tyvärr ska sluta på Gillberga skola.

På avslutningen kommer det inte att finnas skolskjuts då det var väldigt få elever som ville ha det.

Nästa vecka är det bra om barnen har med sig påse eller större väska, då vi ska rensa bänkarna och det kan bli en del som de ska ta hem.

Nästa vecka kommer jag att dela ut en sommarläxa, inget allvarligt och frivilligt. Läsbingo heter det. Alla elever har fått välja en bok som de tar hem och får med ett papper där de ska kryssa i olika saker. Jag skulle uppskatta att ni föräldrar ser till att barnen läser en del i sommar, då det är många barn som brukar backa i sin läsutveckling över sommarlovet.

Era barn har fått gjort ett skrivtest den här veckan som jag håller på att sammanställa. Ni föräldrar får ta del av det på nästa utvecklingssamtal.

Annars är det mycket att avsluta nu och förbereda för skolavslutningen.

Nästa vecka ska vi bl.a. ha sommarfestival (som kamratstödjarna ordnar), vi i personalen ska spela fotbollsmatch mot åk.6, som lämnar oss nu. Det är en tradition som vi haft i några år. De yngre barnen är då publik.

Jag hoppas alla får en rolig, inspirerande och underbar sommar med massor av lek, bad och glass.

Vi önskar er alla en underbar sommar!

Catarina och Ulla