Fröslundaskolan

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Bilder från musiklektion

   

Fröslundaskolan och Skjulstaskolan

Fröslundaskolan är en grundskola med drygt 350 elever från förskoleklass till och årkurs 6 och 60 tillsvidareanställd personal. Skolan är uppdelad på två byggnader. Förskoleklass till årskurs 2 ligger i Fröslunda och årskurs 3-6 ligger i Skjulsta.  

Skolan har ett stort kunskapsfokus och arbetar ständigt för att alla elever ska nå så långt de kan. Vi är måna om att utgå från varje elev där de befinner sig. Vår främsta uppgift är att hjälpa eleverna att nå deras mål i livet. Vi vill fira kunskapssegrar tillsamman med eleverna! 

Frånvaroanmälan alla elever förskoleklass till åk.6

Från 1 september ska all frånvaro anmälas i Vklass via telefon 08-51909321, webb eller via appen. Alla vårdnadshavare får i slutet av augusti ett brev hemskickat. Registering måste ske för att få inloggning och tillgång till Vklass.
Hjälp med Vklass kan ni få på Fröslundaskolans expedition onsdagar kl.8.30-9.30

Här är en film med information om Vklass.

Hjälp med Vklass

Om du som vårdnadshavare behöver hjälp med Vklass är du välkommen på onsdagar kl.8.30-9.30 till expedition på Fröslundaskolan.

ÖPPET HUS torsdag 17 november kl.8.00-18.00.

Varmt välkomna att hälsa på oss både på Fröslundaskolan och på Skjulstaskolan. Ni har möjlighet att besöka både klasser och pågående lektioner, men även fritidshemmet och deras verksamhet.