Sommarlov!

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Sista veckobrevet!               Åk 6

Så är vi nu framme vid det sista veckobrevet och det är dags att släppa taget om era fina barn. Vi har haft nedräkning de sista veckorna och pricken över i har ju varit våra härliga klassresor. 2 lyckade resor med olika upplägg men med lika glada elever! Stort, stort tack till er föräldrar som jobbat med detta och bidragit på olika sätt för att vi har kunnat genomföra resorna. Både vi och barnen är tacksamma! Känns också väldigt generöst att vi personal fick förmånen att vara med och bli bjudna på alla aktiviteter, få förunnat! 

Era barn har fått inloggningar i vklass och kikat runt på portalen. Ni föräldrar får inloggningar skickade med post 31 augusti då allt skall vara igång inför hösten.

Vi har haft överlämning till mottagande skolor och klasser inför åk 7. Det har känts bra att eleverna har fått träffa nya kamrater och mentorer. Vi känner att alla är redo för nya utmaningar i höst!

Alla betyg är satta, efter en sammanställning över alla olika moment och uppgifter i det dagliga arbetet, prov och inlämningsuppgifter samt NP. Vissa lärare har redan haft betygsprat med eleverna, de sista hinner vi med på tisdag så alla vet sina betyg innan skolavslutningen.

Nu är det städning och förberedelse av 6-ans dag som gäller innan vi säger hej då på torsdag.

Nästa vecka:

Måndag 6 juni, LOV

Tisdag: Betygsprat, gå slingan till 6-ans dag samt idrott som vanligt.

Onsdag: Åk 6 ansvarar och genomför 6-ans dag. 8.00 som vanligt, sutar då aktiviteten är klar. ca 14.00 Lunch på skolan, fritt fram att ta med sig egen mat,  fika och snask under dagen.

Torsdag:

Brännboll åk 6 vs lärarna. Vi ses 8.30 på Torsharg. Gemensam lunch för åk 6 med personal på öppna. Bordsplacering och 2 rätterslunch. Här delar vi också ut betygen. Lunchen slut ca 13 - då är också skoldagen slut.

Kvällen på avslutningsdagen: Samling 16.45 i klassrummen innan vi går ut på skolgården. Gemensamt prigram på skolgården 17.00 - ca 17.40. Rosutdelning till åk 6 samt utmärkelse av bästa prestation. Därefter kort återsamling i klassrummen innan vi kramar varandra trevlig sommar.

Stort tack för att vi har fått lära känna era barn och följt dem under åren hos oss på Edvardslund!

Vi önskar alla stort, stort lycka till i framtiden!!

Många kramar från oss alla