Glad Påsk!

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Hej därhemma!

Nu har alla fått bekanta sig med spanska, tyska och franska inför åk 7. Lärare från Göksten har varit här hos oss och kört en kort introduktion i resp språk. Valblanketter skall ha gått hem med post till er från Gökstenskolan, hör av er om ni inte har fått dem!

Alla grupper har redovisat sina arbeten i religion och efter lovet startar vi upp ämnet historia. Sista skrivläxan i Svenska blir efter lovet, sedan är det en period med muntlig framställning som står på tur. I kemin är vi inne på sluttampen av jobbet med ett eget valt grundämne, redovisningar veckan efter påsk.

Som vi tidigare har berättat ligger nationella prov i matte i veckan direkt efter påsk. Onsdag och fredag gör alla elever 2 prov/ dag. Bild och musik som vanligt på Göksten onsdag morgon innan vi kör NP. En del är miniräknarfri och på de andra 3 är miniräknare tillåtna. Vi samlar in telefoner direkt på morgonen innan proven och lämnar ut dem igen då båda proven är avslutade. De som vill tar med sig någon extra frukt eller fika för att fylla på med energi.

Nu ser vi fram mot en bra avslutning av veckan med handboll och äggtävlingar, kul!

Trevlig Påsk!

Hälsar vi alla i sexan