Vecka 21-23

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Hej alla barn och föräldrar!

Tom Tits

Vi hade en toppendag på Tom Tits! Det var ett härligt gäng elever med glada miner. Eleverna gjorde uppdrag som var kopplade till terminens fysik och teknik.

Prov

Ma-prov 31/5. Eleverna kommer få material att träna på hemma v.21, vi kommer även träna på lektionerna.

Religion-prov 30/5. Eleverna tränar på det material vi arbetat med på lektionerna.

Övrigt

2/6 Fotbollscup vid Torsharg med Slagstaskolan.Vill man inte spela fotboll spelar man brännboll.

3/6 Årbyvandring. Vi går gemensamt från skolan till Årbystugan där skolan ordnar med lunch. Efter en stunds vila och umgänge promenerar vi tillbaka till skolan igen. Det är ok att ta med eget fika. Klä er efter rådande väderlek och ta på bra skor, det är en ordentlig promenad i varierad terräng.

7/6 Städdag och stjärndag. Till städdagen behöver eleverna ta med en väska och eventuellt en påse att ta hem sina saker i. Det kan bli mycket saker då vi ska byta klassrum. Samma dag har vi en stjärndag. Stjärndagen har eleverna förtjänat genom att sköta sig extra bra på lektionerna. Eleverna bestämmer på klassrådet vad de vill göra.

8/6 6:ans dag. Årskurs 6 ordnar en dag med aktiviteter. Eleverna blir uppdelade i olika tvärgrupper åk 3-5 och löser uppdrag gemensamt vid olika stationer.

9/6 Skolavslutning. Barnen går i skolan 8-13. Vi samlas åter i klassrummet kl. 16.15 för skolavslutning och är klara för sommarlov kl. 17.45.

Kapprummen

I kapprummen finns kläder och skor som eleverna glömt kvar. Eftersom vi ska byta klassrum är det viktigt att man tar hem man vill ha kvar.

V-klass

V-klass är den nya portalen där väldigt mycket information finns samlad. Eleverna kommer att få inloggningar 24/5 och föräldrarna vid starten av höstterminen. I V-klass kan man se veckobrev, läxor, scheman, bedömningar, göra frånvaroanmälan och mycket mer.

Buss

Det står fel datum på busskorten De gäller tom 14/6.

Hälsningar

Iréne, Caroline, Therese, Leif, Viktor, Emanuel och Joel