Malin Liss får pris

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Malin Liss från Djurgårdsskolan och ytterligare fyra lärare prisas med fortbildning för att främja framtidens ämneskompetenser

Natur & Kultur och Lärarnas Riksförbund delar ut ett årligt pris för att lyfta framtidens ämneskompetenser. Priset syftar till att, genom ökad digital kompetens hos lärarna, rusta eleverna med de ämneskompetenser de behöver för framtiden. Temat för 2016 är kodning.

Målet med priset är att stötta skolor som ska ge eleverna djupa ämneskunskaper och utveckla elevers förmåga att vara kreativa och innovativa.  Vinnarna har utsetts genom fem deltävlingar och får: 

• Tillsammans med en kollega, en fortbildningsdag i framtidens ämneskompetenser på Skolforum med de prisade lärarna Karin Nygårds och Daniel Barker.

• Ett bokpaket från Natur & Kultur bestående av Carol Dwecks ”Mindset” och Karin Nygårds ”Koden till digital kompetens”.

• En klasslicens till CodeMonkey.

Malin Liss  

Malin Liss, Eskilstuna, anser att entreprenöriella kompetenser är viktiga. ”Att vara apduktig på programering förstår jag inte syftet med, men jag skulle gärna vilja veta mer!