Evenemangskalender

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan
  • 7 oktober -   M7, M8 och M9

M7, M8 M9 sjunger på Fristadstorget 12.30. Detta är ett samarbete med Världens barn och vi samlar in pengar till kampanjen.

 

  • 17 och 18 oktober -  M4, M5 och M6

”En väv av toner-legendariska sånger från nu och då”.

Affisch

En föreställning med M4, M5 och M6 på Eskilstuna teater. Offentlig föreställning på måndagen kl. 18.30 samt två skolföreställningar på tisdagen 9.30 och 13.00. Biljetter till den offentliga föreställningen kostar 60 kr. Finns att köpa på Eskilstuna Stadsbibliotek fr.o.m den 1 oktober.

____________________________________________________

  • 15 november 

H:\000 aktuellt\nu\Prova på konsert 2016.jpg  

......Kom då och prova på att sjunga tillsammans med en musikklass!

Den 15 november kl 17.30 är Du och dina föräldrar välkomna till Djurgårdsskolans Aula där någon av våra musikklasser är värdar för kvällen. De kommer att göra en mindre konsert där du också får vara med och sjunga i några sånger. Detta för att Du ska få känna på glädjen hur roligt det är att sjunga tillsammans med många andra. Vi kommer att berätta lite vad vi gör i musikklasserna och vi tänkte också visa exempel på några av de konserter vi gjort under åren. Ingen föranmälan behövs.   

Hjärtligt välkommen!


_______________________________________________

  • 10 december - Alla musikklasser

Luciakonserter
i Klosters kyrka där samtliga musikklasser medverkar.
Föreställningar 16.00 samt 18.00. Varje elev får via skolan möjlighet att boka 3 biljetter. Om fler biljetter önskas finns de att hämta i Klosters kyrka två veckor innan konserten. Biljetterna kostar 20 kr styck.