Öppet hus den 22 november

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan
18 nov 2016, kl. 14:13

Information till elever och föräldrar angående Öppet Hus

Nu på tisdag den 22 november kl. 17,30-19,30 ska vi på Djurgårdsskolan inför skolvalet ha ett Öppet Hus för att visa skolan och vår verksamhet för blivande elever.  Alla elever och föräldrar är hjärtligt välkomna. Det gäller elever och föräldrar som vill börja hos oss och alla ni, elever och föräldrar, som redan går hos oss.

 När det gäller våra egna elever  så riktar vi oss särskilt till elever och föräldrar som går i årskurs 3 och årskurs 6. Du/Ni kommer att få möjlighet att veta mer inför hösten 2017. Djurgårdsskolan är det enda alternativet!

 

Ni kommer vid våra ingångar att få en folder som fungerar som en guide för kvällen.
Vi har bl. a. en mässhall i matsalen och det kommer att finnas gott om elever och lärare på lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet som kommer att berätta om vår verksamhet.

 I mässhallen såväl som ute i arbetslagen så kommer ni som elever och föräldrar att få information om inriktningen på vår verksamhet samt mer information om våra eftertraktade profiler gällande idrott ( bl. a. fotboll, tennis, ridning) samt vår musikklassprofil. Fika finns att köpa!  

 Välkomna!

        

Med vänliga hälsningar

Rektorerna       

Jan-Erik Nyström     Ingmarie Lindkvist      Ann Lundstedt