Västergatans förskola

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

                 

Välkommen till Västergatans förskola som är den senaste förskolan i Eskilstuna Kommuns utbygnad av förskoleverksamheten. Här arbetar fem förskollärare, fem barnskötare och en kombinerad kök / städ tjänst. Förskolan har helrenoverade lokaler med enhetliga färger på både väggar, golv och möbler. Vi har en utemiljö med både sand och vatten. Här finns även möjlighet för barnen att uppelva och få erfarenhet av olika nivåskillnader.

Utanför förskolan finns bussförbindelser mot Torshälla, Skiftinge/Sahl och centrum med möjlighet till bussbyten. Det är cirka 700 m till centrum och förskolan ligger utmed Västergatan med adress Knut Hellbergsgatan 1. Vi har prommenadavstånd till Rothoffsparken, Stadsparken, Eskilstuna Stadsmuseum, Årbynaturreservat och Stadsbiblioteket.

Vi fortsätter med inskolningar under hösten. I mitten på november har vi 32 barn på avdelningen Hammaren i åldrarnan 1-4 år och på avdelningen Spiken finns 20 barn i åldrarna1-2 år.

Önskar du plats på förskolan anmäler du det via länken här. Klicka här för information och länk till e-tjänsten.

Vill du besöka förskolan går det bra. Kontakta  biträdande chef Eva Hasselkvist Danielsson  på telefon nr  070 08 93 448