Skeppets förskola

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Hej och välkommen till Skeppets förskola!

Just nu sker det spännande saker hos oss…

Vi har för närvarande två avdelningar med barn i åldrarna 1-5. Efter sommaren kommer det att ske en organisationsförändring hos oss, som innebär att våra avdelningar istället kommer att bestå av barn i åldrarna 1-3 och 3-5.

De yngsta barnen, cirka 1-3 år gamla, kommer att gå på avdelningen Bojen, medan de äldre barnen, cirka 3-5 år gamla, kommer att hålla till på Piraterna.

Vi tycker att det ska bli jätteroligt att få arbeta på det här nya sättet och håller just nu på att planera inför hösten. Genom denna omorganisation så tror vi att vi kan ta tillvara på barnens intressen i större utsträckning och på så sätt erbjuda dem nya möjligheter i vår verksamhet.

Välkomna till oss på Skeppets förskola!

 lek

Skeppets förskola har ett naturskönt läge i utkanten av Torshälla i området som heter Krusgården. Vi har en utmanande naturtomt som lockar till varierade aktiviteter för barnen. Där finns bland annat stora gräsytor för barnen att röra sig på och om vintrarna åker vi pulka i vår backe, dessutom finns varierande lekredskap på gården.

Vi har gångavstånd till bibliotek, centrum, gamla Torshälla, gästhamnen och skogen. Strax utanför vår gård finns även den nybyggda äventyrslekparken där både små och stora barn kan utmanas i sin grovmotorik.