Balsta förskola

Du kan prenumerera på uppdateringar på den här sidan

Balsta

 

Balsta förskola är K-märkt och belägen på en vacker naturtomt med både skog och berg i en lantlig miljö. Den fina gården väcker fantasin och skapar spännande lekar, barnen utmanas och erbjuds rika naturupplevelser året om. Förskolan är inrymd i ett äldre hus i två plan. Lokalerna är ljusa och rymliga. I det nedre planet på förskolan har vi gemensamma utrymmen som lekhall, målarrum och snickarrum.

 Förskolan ligger 2,5 km nordost om centrum. I vår omgivning finns fotbollsplaner, isstadion, ett koloniområde och Balsta musikslott.

Balsta förskola består av 4 avdelningar med barn mellan 1-5 år. Vi har för närvarande mellan 19 och 20 barn/avdelning och 13 pedagoger och en kock.

Köket på Balsta serverar hemlagat & hembakat med smak och doft och en fröjd för ögat. Matsedeln görs utifrån kommunens basmatsedel och riktlinjer för barnomsorgens måltider. På Balsta förskola handlar vi just nu ekologiska livsmedel för 70 % av budgeten.

Pedagogikutvecklare

För att möta de nya reformernas krav på förskolan och för att bibehålla en hög kvalitet i verksamheten har barn- och utbildningsförvaltningen...
Läs mer